Батонеко 5 галон возило Воздухопловна гума за монистра на монистра 145psi Бластер Алатка за гуми за седење на бластер за инфлатор за резервоарот за автомобили АТВ - цр?
  • Неодамнешно

Батонеко 5 галон возило Воздухопловна гума за монистра на монистра 145psi Бластер Алатка за гуми за седење на бластер за инфлатор за резервоарот

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Дизајнирана усна и мерач】 Специјално дизајнирана усна го одржува навојниот барел под совршен агол за вметнување на воздухот за време на седење на мушка Мерачот може да ви помогне точно да го прочитате и прилагодите притисокот за разни возила. 【Тешка должност】 5 галон воздушна гума за монистра на мониста е направена од 2,5 мм јаглероден челик кој е доволно цврст и издржлив за да се одржи долгорочно корисно. Исклучителната завршница во прав го прави 'рѓа и отпорен на корозија. 【Погодно за многу возила】 Алатка за седишта за монистра на воздушни гуми Blaster се погодни за сите гуми на тешки возила под 24,5 инчи, вклучувајќи АТВ, трактори, седани, камиони и др. , Безбедносниот вентил автоматски се појавува и ослободува воздух над оперативниот притисок за дополнителна безбедност. 【Брзо и лесно】 Ставете ја цевката со висок притисок правилно на јазот помеѓу гумата и раб на тркалото и брзо вклучете го вентилот, надувајќи ја страничната allид на гумите за да ја седи мушката на раб на тркалото, а потоа исклучете го вентилот.