7 парчиња/лот 4 5 6 инчен инч за заклучување на полжав дијамант мермер Пол за полирање на бетонски подлови за полирање на подот Гранит раб на тркалото за мелење WFD22 од ?
  • Неодамнешно

7 парчиња/лот 4 5 6 инчен инч за заклучување на полжав дијамант мермер Пол за полирање на бетонски подлови за полирање на подот Гранит

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Извонредна завршница и сјај на бетонски countertop, бетонски под Екселентна завршница на подот Терацо, Травертин подот, полирање на мермерни подни. Е специјално дизајниран да работи на сите видови ако полицијата на работ со иновативна технологија. Рабовите на нашите подни влошки се затегнати или радијални форути потилно возење. Едно од нашите најпопуларни PADS.extra Thich 10мм сегменти дизајнирани за долг живот на производот. Дисковите за смола на работ се достапни во Грит 50 до 3000 и се одличен избор за полирање мермер, гранит и инженерски камен. Извонредна завршница и сјај на бетонски countertop, бетонски под. Екселентна завршница на подот Терацо, Травертин подот, полирање на мермерни подни. Е специјално дизајниран да работи на сите видови ако полицијата на работ со иновативна технологија. Рабовите на нашите подни влошки се затегнати или радијални форути потилно возење. Едно од нашите најпопуларни PADS.extra Thich 10мм сегменти дизајнирани за долг живот на производот. Дисковите за смола на работ се достапни во Грит 50 до 3000 и се одличен избор за полирање мермер, гранит и инженерски камен. Works great on Granite, Quartz, Stones, Concrete, Marble, Terrazzo, Travertine, Glass Polishing Is specially designed to work on all kinds if edge polishing with innovative technology.