ToyVian 24PCS приклучок за заштита на приклучокот за деца Обвинувач на куќи за напојување приклучок за излез за излез на излез за бебиња за безбедносни приклучоци за без?
  • Неодамнешно

ToyVian 24PCS приклучок за заштита на приклучокот за деца Обвинувач на куќи за напојување приклучок за излез за излез на излез

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Апс Опки за приклучоци за местата- Рачката за влечење прстен е дизајнирана за возрасните лесно да го извлечат капакот на штекерот на рачката, но тешко за децата да се отворат. Покрив за заштитник на штекерот- капакот на приклучокот е направен од врвен материјал што со добра цврстина, нема да се деформира или да се скрши, за услужниот живот. Обвивки за безбедност на децата- Електричното покритие на излезот може да ги заштити вашите деца од случајна повреда и да спречи електрична енергија. Заштитувачи на излез на мали деца-? На капакот на штекерот има три и два дизајни за измет, кои можат целосно да го покриваат целиот штекер, да обезбедат безбедност. Покрив за излез за бебиња- приклучоците за електрични места за електрични места се изработени од врвен материјал, безбеден и издржлив, може да биде за време. Список на пакети 12 x излез опфаќа 3-постепено 12 x излезни опфаќаат 2-постепени карактеристики-Големина : 3.02x0 Заштитник на излез. -Којата : Како што е прикажано, капаци на излез за докажување за бебиња -Материјал : Заштит на заштитникот на приклучокот за бебиња за бебиња : 3.18x0 Безбедносен излез Опфаќа доказ за бебиња. - Електричниот излез може да ги заштити вашите деца од случајна повреда и да спречи капаци за излез на електрична енергија. - На капакот на штекерот има три и два дизајни на Prong, кои можат целосно да го покриваат целиот штекер, да обезбедат капакот за доказ за бебиња за безбедност.