Полнач за полнач за мобилни телефони со магнетски телефон, Mount and Mount and Carger Mount and Charger за iPhone 14,13, 12, Pro, Pro Max, Mini (3 парчиња налепница за магнети вклучени)
  • Неодамнешно

Полнач за полнач за мобилни телефони со магнетски телефон, Mount and Mount and Carger Mount and Charger за iPhone 14,13, 12,

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Посебно за i Phone 14/13/12 Серија】 : Полнач за мобилни телефони со магнетни автомобили за мобилни телефони специјално за i Phone 14, i Phone 14 Plus, i Phone 14 Pro Max, i Phone 14 Pro, i Phone 13, i Phone 12, Pro, Pro Max, Mini и исто така компатибилен со магнетни/магични случаи 【Сигурен магнетски прицврстување】 : Можете да го ротирате монтирањето на полначот за магнетно полнење на автомобили 360 степени. По фиксирањето на основата, магнетите на полначот за безжични автомобили можат цврсто да го држат вашиот телефон, осигурувајќи дека вашиот телефон нема да падне за време на возењето. Налепниците за магнет можат да го направат вашиот мобилен телефон со случај, исто така, може да биде цврсто adsorbed на држачот на автомобилот. 【Мултифункционален држач за телефони на автомобили】 : Аутомабилните лулка за мобилни телефони исто така имаат неограничена функција за полнење, што го прави вашето патување за возење попогодно и удобно. Електромагнет со голема јачина на сила ги поддржува повеќето модели на мобилни телефони со функција за магнетно безжично полнење. 【Адаптер PD или QC 3.0】 : Се препорачува да користите адаптер PD или QC 3. 【Вклучувајќи】 : * Магнетски безжичен полнач за автомобили * (приклучок за полнач QC 3.0) * Прицврстувач за проветрување * Кабел за лента-C (1М) * 3 парчиња налепница за магнет * Упатство за корисникот. 【Одлична поддршка за услуги на клиентите】 Хамимос обезбедува 1-годишна технологија за поддршка, доколку имате какви било проблеми, ве молиме контактирајте не веднаш, услугата за клиенти на Хамимос ќе ви помогне да одговорите на вашите прашања што е можно побрзо по добивањето на пораката. 【Посебно за i Phone 14/13/12 Серија】 : Полнач за мобилни телефони со магнетни автомобили за мобилни телефони специјално за i Phone 14, i Phone 14 Plus, i Phone 14 Pro Max, i Phone 14 Pro, i Phone 13, i Phone 12, Pro, Pro Max, Mini и исто така компатибилен со магнетни/магични случаи. 【Сигурен магнетски прицврстување】 : Можете да го ротирате монтирањето на полначот за магнетно полнење на автомобили 360 степени.