Тојандона 1пц Кутија За Млеко Во Прав За Деца Држач За Формула За Контејнери За Закуски Пластична Запечатена Кутија Контејнер За Закуски За Патувања Формула За Беб?
  • Неодамнешно

Тојандона 1пц Кутија За Млеко Во Прав За Деца Држач За Формула За Контејнери За Закуски Пластична Запечатена Кутија Контејнер За Закуски

DEN 190.88

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пп Формула Запечатена Кутија : може да биде во одделни прегради. Одржување свеж и вкус. Случај за Складирање на патувања : Поради малата тежина, пренослив за носење надвор. 4 Преграда Формула Кутија : доаѓа со 4 прегради, доволно капацитет за чување млеко во прав додека патувате. Пренослива Формула Кутија : Запечатена, не е лесно да се биде влажна. Стабилниот капак не е лесен за истекување во прав. Четири Решетка Формула Случај : ве Молиме не на висока температура за да се избегне стареење и деформација. Пакетот Вклучува 1 x млеко во прав Кутија Карактеристики-Материјал : Пп Деца Млеко Во Прав Диспензерот. - Големина : Околу 10, 00Х10, 00Х10, 00см/3, 93Х3, 93Х3, 93инч 4 Преграда Формула Кутија. - Боја : Сино Отворено Млеко Во Прав Организатор. - Капакот може да ја затегне воздухот и да спречи истекување на млекото Во прав Надворешен Диспензер За Млеко во Прав. - Дизајн на четири прегради, чувајќи Го Случајот За Складирање На Вкусот на Секоја храна. - Дизајн на одделот, индивидуално запечатен за да се обезбеди Храна останува Свежо Млеко Во Прав Кутија. - Поради малата тежина, пренослив за носење надвор Од Четири Решетки Формула Случај.