Кутија За Складирање Транспорт За Конзола За Игри, Транспортна Кутија За Конзола За Игри, Бело Куќиште За Да Избегнете Пајаци, Торба За Купување Со Голем Капацитет ?
  • Неодамнешно

Кутија За Складирање Транспорт За Конзола За Игри, Транспортна Кутија За Конзола За Игри, Бело Куќиште За Да Избегнете Пајаци, Торба

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДВОЕН ПАТЕНТ : за прекинувач носење случај е опремен со кука и обрач сврзувачки елементи, можете слободно да го промените начинот на складирање во согласност со реалните потреби, поставени цврсто Двојниот патент е лизгав и слободен. Ги одржува конзолите и додатоците за игри уредни и уредни. ВКЛУЧУВА МРЕЖЕН ЏЕБ : Вклучува мрежести џебови за складирање помали додатоци како ШТО се КАБЛИ ЗА МУЛТИМЕДИЈАЛЕН интерфејс HD, За Држачи За Joy Con итн. Вдлабнатини во внатрешноста на куќиштето безбедно држат конзоли како Што се За Џојкон или за професионални контролери, За приклучоци за Прекинувачи, рачки за полнење, адаптери за НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА и многу повеќе. ЛЕСЕН ЗА НОСЕЊЕ : за чување на Прекинувачот торбичката за носење има удобна рачка за носење на сите ваши додатоци за Прекинувач додека патувате и уживате во Вашиот Прекинувач, што им олеснува на гејмерите да ги чуваат и организираат своите Конзоли и додатоци за Прекинувачи. БЕЗ ГРЕБЕЊЕ : мекиот кадифен материјал во внатрешноста на куќиштето за Носење Прекинувач ја зачувува вашата конзола од гребнатини и случајни испакнатини. Стилски и симпатичен изглед, сакан од момчиња и девојчиња и други љубители на играта, компатибилен со За Прекинувач. НАЈЛОН СЛУЧАЈ : за Прекинувач заштитна патна кутија школка е направена од најлон, не се држи до вода, издржлив и лесен за чистење, внатрешниот отстранлив оддел може да обезбеди безбедносна заштита во случај на шок или пад. ДВОЕН ПАТЕНТ : за прекинувач носење случај е опремен со кука и обрач сврзувачки елементи, можете слободно да го промените начинот на складирање во согласност со реалните потреби, поставени цврсто. Двојниот патент е лизгав и слободен. Ги одржува конзолите и додатоците за игри уредни и уредни. ВКЛУЧУВА МРЕЖЕН ЏЕБ : Вклучува мрежести џебови за складирање помали додатоци како ШТО се КАБЛИ ЗА МУЛТИМЕДИЈАЛЕН интерфејс HD, За Држачи За Joy Con итн. Вдлабнатини во внатрешноста на куќиштето безбедно држат конзоли како Што се За Џојкон или за професионални контролери, За приклучоци за Прекинувачи, рачки за полнење, адаптери за НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА и многу повеќе. ЛЕСЕН ЗА НОСЕЊЕ : за чување на Прекинувачот торбичката за носење има удобна рачка за носење на сите ваши додатоци за Прекинувач додека патувате и уживате во Вашиот Прекинувач, што им олеснува на гејмерите да ги чуваат и организираат своите Конзоли и додатоци за Прекинувачи. БЕЗ ГРЕБЕЊЕ : мекиот кадифен материјал во внатрешноста на куќиштето за Носење Прекинувач ја зачувува вашата конзола од гребнатини и случајни испакнатини. Стилски и симпатичен изглед, сакан од момчиња и девојчиња и други љубители на играта, компатибилен со За Прекинувач. НАЈЛОН СЛУЧАЈ : за Прекинувач заштитна патна кутија школка е направена од најлон, не се држи до вода, издржлив и лесен за чистење, внатрешниот отстранлив оддел може да обезбеди безбедносна заштита во случај на шок или пад.

Item Type:
for Switch Storage Carrying Case
Material:
Nylon
Function:
Accessory Storage
Scope of Application:
for Switch Game Console
How to Use:
Install and use:
Package List:
1 xfor Switch Storage Carrying Case:
4 x Accessory: