Кревет За Седација На мачки За Миленичиња За Миленичиња Топол Мек Кадифен Круг За Олеснување На Зглобовите На мачки И Подобрување На Спиењето Двобојна Топлина Отп?
  • Неодамнешно

Кревет За Седација На мачки За Миленичиња За Миленичиња Топол Мек Кадифен Круг За Олеснување На Зглобовите На мачки И Подобрување На Спиењето

DEN 1104.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина на надворешниот круг : 35 х 35х 13 инчи, погоден за мали миленичиња помали од 30 кг Иновативен дизајн : специјалниот дизајн на контрастна боја го прави овој производ да има висока вредност, топол и удобен. Висококвалитетен материјал : изработен е од високоеластичен топол трислоен пп памучен материјал, ја удвојува топлината, може да се мие и суши во машина, а не да се суши на воздух (машинско перење, нежен циклус. Сушење, ниска топлина). Нелизгачко издржливо дно : долниот дизајн на честички што не се лизга може да се стави во балконски коридори или други места без да се грижите за лизгање, обезбедувајќи топло и суво засолниште за домашни миленици. Најдобар подарок : овој производ е лесен и пренослив и лесно може да се интегрира во различни стилови на домот. Погоден е за креативни подароци за родители, љубовници, пријатели, колеги итн. Големина на надворешниот круг : 35 х 35х 13 инчи, погоден за мали миленичиња помали од 30 кг. Иновативен дизајн : специјалниот дизајн на контрастна боја го прави овој производ да има висока вредност, топол и удобен. Висококвалитетен материјал : изработен е од високоеластичен топол трислоен пп памучен материјал, ја удвојува топлината, може да се мие и суши во машина, а не да се суши на воздух (машинско перење, нежен циклус. Сушење, ниска топлина). Нелизгачко издржливо дно : долниот дизајн на честички што не се лизга може да се стави во балконски коридори или други места без да се грижите за лизгање, обезбедувајќи топло и суво засолниште за домашни миленици.