Стол За Домашна Канцеларија на серта Лејтон Со Мемориска Пена, Столче За Акцент На Биро Прилагодливо По Висина Со Хром-Завршена Основа Од Нерѓосувачки Челик, Ткаен?
  • Неодамнешно

Стол За Домашна Канцеларија на серта Лејтон Со Мемориска Пена, Столче За Акцент На Биро Прилагодливо По Висина Со Хром-Завршена Основа Од Нерѓосувачки

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СТИЛСКИ и ФУНКЦИОНАЛЕН : столот За домашна канцеларија додава допир на Елеганција На Ткаенина Од Ткаенина во вашиот работен простор ЦЕЛОДНЕВНА УДОБНОСТ : Седиштето Од Мемориска пена со џебни калеми обезбедува реномирана удобност на Серта. ОДЛИЧНО ЗА РАБОТА или ИГРА : Помага да бидете удобни и опуштени без разлика дали работите или возвраќате. РАЗНОВИДЕН и МОБИЛЕН : Прилагодливи поставки за висина, удобен дизајн на вртење и тркалачки тркалца. ОДГОВАРА НА ВАШИОТ ДЕКОР : Стручно завиткан неутрален дизајн на ткаенина со хромирани акценти. Димензии : 24 "х 27 " х 34". База од нерѓосувачки челик со хромирана завршница. Ткаенина тапацир во вашиот избор на боја. Главата на ноктите. Вклучува тркалца и вртење од 360 степени. Мин / Макс Висина На Седиштето : 19.