Заби за белење на забите, Foebe New Adupgrade 16 LED заби за заби за белење на лесна уста за заби за заби за заби за заби за заби за заби за заби за заби за заби за заби, поврзани с?
  • Неодамнешно

Заби за белење на забите, Foebe New Adupgrade 16 LED заби за заби за белење на лесна уста за заби за заби за заби за заби за заби за заби

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Чувајте ги забите светла】 Функцијата на LED светло за белење на забите е да се промовира оксидацијата и распаѓањето на гелот за белење за да се постигне зголемен ефект на белење на забите Содржи 16-предводени сијалици за посветло белење, во споредба со нискоквалитетни конкурентни светла со единечна сијалица. 【Компатибилен со сите комерцијални гел за белење на забите】 компатибилен со сите комерцијални гел за белење на заби или ленти за белење на забите, подобрување на процесот на белење на забите побрзо. (Забелешка : Светлината треба да се користи со гел за белење или лента заедно, кои се продаваат одделно). 【Нема потреба батерии】 нашата светлина за белење на забите со 3 адаптери за i Phone, Android и Type-C. Можете да се поврзете со вашиот телефон каде било, во кое било време. Нема потреба од батерии или дополнителни фиоки за белење на забите. (Забележете, ве молиме отворете ја функцијата OTG на вашиот телефон со Android/TIPC C за да ја напојувате светлината за белење на забите). 【Преносен и лесен за употреба】 Само вклучете го во вашиот паметен телефон (i Phone или Android) или порта Type-C и користете со вашиот гел за белење (не е вклучен гел за белење). Светлината е безбедна за белење дома и не предизвикува негативни несакани ефекти или чувствителност на забите.