Тропски живот Сирена Риба Скали 2 парчиња Влажна Сува Торба За Костим За Капење Опашка Од Виножито Бебешка Ткаенина Пелена Влажна Торба Водоотпорна Еднократна Упо?
  • Неодамнешно

Тропски живот Сирена Риба Скали 2 парчиња Влажна Сува Торба За Костим За Капење Опашка Од Виножито Бебешка Ткаенина Пелена Влажна Торба Водоотпорна

DEN 720.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ГОЛЕМИНА : Голем : 11, 8х14, 2 инчи/30х36см ; Мал : 5, 9х8, 7 инчи/15х22см; Одлично за целодневни излети или ноќни патувања МАТЕРИЈАЛ : Влажните Кеси се направени од Водоотпорни церади, издржливи, перат, лесни преносни носења и лесни за чистење. ДВОЕН ПАТЕНТ : две прегради со Патент за чувајте ги влажните и сувите работи одвоени; со рачка за прицврстување, прицврстете ја торбата каде и да ви треба – количка, маса за пресоблекување или куфер, Совршена за на отворено или патување. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО : Нашата торба може да се користи како пелени влажни суви кеси, платнени пелени, патни торби, торби за костими за капење, торби за складирање, козметички кеси, чанти, ранци отпорни на мирис; погоден за излегување на мајка и бебе, патување,плажа, базен, теретана, летен кампување, пешачење итн. ЕДНОКРАТНО : еколошки, рачно перење и перење во машина; Се препорачува миење Раце и сушење на воздух за да се продолжи животниот век на оваа торба за пелени. ГОЛЕМИНА : Голем : 11, 8х14, 2 инчи/30х36см ; Мал : 5, 9х8, 7 инчи/15х22см; Одлично за целодневни излети или ноќни патувања. МАТЕРИЈАЛ : Влажните Кеси се направени од Водоотпорни церади, издржливи, перат, лесни преносни носења и лесни за чистење. ДВОЕН ПАТЕНТ : две прегради со Патент за чувајте ги влажните и сувите работи одвоени; со рачка за прицврстување, прицврстете ја торбата каде и да ви треба – количка, маса за пресоблекување или куфер, Совршена за на отворено или патување. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО : Нашата торба може да се користи како пелени влажни суви кеси, платнени пелени, патни торби, торби за костими за капење, торби за складирање, козметички кеси, чанти, ранци отпорни на мирис; погоден за излегување на мајка и бебе, патување,плажа, базен, теретана, летен кампување, пешачење итн. ЕДНОКРАТНО : еколошки, рачно перење и перење во машина; Се препорачува миење Раце и сушење на воздух за да се продолжи животниот век на оваа торба за пелени.