Koebshpe PS5 Работ Контролер Анти-Лизгање Заштитен Капак, Coverономски Мека Гума Заштитни Случај Покритие За Playstation 5 PS5 Работ Контролер со Палецот Костец И Предизвикува Ек?
  • Неодамнешно

Koebshpe PS5 Работ Контролер Анти-Лизгање Заштитен Капак, Coverономски Мека Гума Заштитни Случај Покритие За Playstation 5 PS5 Работ Контролер

DEN 399.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Quost silicone mater silicone material, Овие заштитни капаци се тенки, елегантни и лесни за дополнителна удобност на контролорот, обезбедувајќи ви удобно искуство со игри Кожите доаѓаат однапред исечени, кои се лесни за инсталирање и отстранување и создаваат одличен стисок ЗА Контролорот НА РАБОТ PS5. Quest FIT CONTROLLER ПРЕКРАСНО€ Специјално дизајниран ЗА PS5 dualsense безжичен контролер на Работ, овие едноставни капаци против лизгање дизајнирани да бидат отстранливи што нема да влијаат на никакви стапчиња и копчиња. Потрошената површина на стапчето за палецот избегнувајте пречки во зафатите, а потрошената површина на копчето за лице избегнувајте мешање на копчињата, оставајќи ги сите ваши влезови јасни и ослободени од опструкции на капакот. Qust-fillip STUDDED DESIGN® нашите силиконски капаци имаат текстура со навртки на рачките за дополнителна вкочанетост за да спречат лизгање за време на интензивна игра и микро-прилагодувања. Овие столпчиња за држење против лизгање на предната и задната рачка за да ја подобрат удобноста за да ве одведат на следното ниво на игра. Que ЗАШТИТЕТЕ ЈА ВАШАТА ИНВЕСТИЦИЈА® Одликувајќи се со текстура со навртки, овие силиконски капаци на контролорот нудат еден тон заштита од капки со зголемување на отпорот додека го оптимизирате протокот на воздух за да ги одржите рацете ладни.