Силиконски Заштитен Случај Компатибилен За далечинско куќиште за Кожа sony ps5, Силиконски Ракав За Далечински Управувач Sony PS5, Може Да Се Пере Апсорпција На Удари, Да ?
  • Неодамнешно

Силиконски Заштитен Случај Компатибилен За далечинско куќиште за Кожа sony ps5, Силиконски Ракав За Далечински Управувач Sony PS5, Може

DEN 111.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Компатибилност : Закривен ergономски дизајн, За Далечинскиот капак SONY PS5, (не е вклучен далечински) Лесен За Инсталирање : нашиот далечински капак за медиуми sony ps5 целосен пристап до сите порти, копчиња и функции, прилагодено сечење на куќиштето овозможува сите функции на далечинскиот управувач да бидат отворени за употреба. Само ставете ГО ВАШИОТ PS5 далечински управувач на капакот на далечинскиот управувач ps5 за неколку секунди. Мек Силиконски Материјал : за оддалечената кожа на sony ps5, лесна Издржлива И мека силиконска, додава одлична заштита за држење и паѓање за далечинскиот управувач НА ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР, против лизгање, против прашина, отпорен на удари и може да се пере. Лесно Е Да се Најде : за sony ps5 далечински случај сјај во мракот по инјектирање енергија преку столна ламба, фенерче, блиц на мобилен телефон, изложување под светла долго време пред да го користите овој блескав случај ќе го направи да свети посветло во темнината. лесно се забележува. ЗА PS5 Далечински случај, свети во мракот лесно да се најде. 100% Услуга : за медиумската корица на sony ps5, доколку имате било каков проблем, ве молиме контактирајте не во секое време. со задоволство ќе ви помогнеме да го решите. Опис : 100% Безбедност И Заштита Изработена од силикон за храна, штити од случајни капки и додава зафат на далечинскиот управувач. Ефикасно го штити вашиот далечински управувач од лизгање, пукање, гребење, дава максимална заштита. Задниот дел има дизајн против лизгање.ПС5 Медиа Далечинските кожи светат ноќе за сината и зелената боја, Ви Овозможуваат лесно да ја најдете ноќе, што е полесно да се најде од обичната боја.