DII Рустикален Фарма Фрли Ќебе Со Декоративни Маси, Употреба За Стол, Каучот, Кревет, Пикник, Кампување, Плажа, &засилувач; Само Престојуваат Пријатна Дома, Голем Шевр?
  • Неодамнешно

DII Рустикален Фарма Фрли Ќебе Со Декоративни Маси, Употреба За Стол, Каучот, Кревет, Пикник, Кампување, Плажа, &засилувач; Само Престојуваат

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Памук Градежни мерки за Фрлање 50 х 60", изработени од 100% ткаен памук со декоративна завршница од 2,5 инчи што нема да се разоткрие во миење. КВАЛИТЕТ ВО ДЕТАЛИТЕ-Старомоден изглед со модерен пресврт, овие ќебиња се издржливи и разноврсни. Лесен начин за додавање боја и текстура за освежување на вашиот дом за пролет или загревање во зима. ОДГОВАРА НА РУСТИКАЛНИОТ, ГРОЗДОБЕР ИЛИ ПОТРЕСЕН ИЗГЛЕД - овие фрлања имаат многу шик и трендовски изглед, фрлаат преку кауч, стол или кревет за да додадат прскање боја и да обезбедат топлина во студена ноќ. КАДЕ И да ВИ ТРЕБА ЌЕБЕ - Користете ЌЕБИЊА ЗА фрлање ДИИ не само за да бидете пријатни или како декор, туку подарете како лесен и корисен подарок за домаќинство или одмор, однесете на плажа или користете за излети или кампување. ИНСТРУКЦИИ ЗА НЕГА - машина за перење бои одделно, миење во ладна вода, нежен циклус, сува сува ниска, ниска железо. Градежни мерки за Фрлање 50 х 60", изработени од 100% ткаен памук со декоративна завршница од 2,5 инчи што нема да се разоткрие во миење. КВАЛИТЕТ ВО ДЕТАЛИТЕ-Старомоден изглед со модерен пресврт, овие ќебиња се издржливи и разноврсни. Лесен начин за додавање боја и текстура за освежување на вашиот дом за пролет или загревање во зима. ОДГОВАРА НА РУСТИКАЛНИОТ, ГРОЗДОБЕР ИЛИ ПОТРЕСЕН ИЗГЛЕД - овие фрлања имаат многу шик и трендовски изглед, фрлаат преку кауч, стол или кревет за да додадат прскање боја и да обезбедат топлина во студена ноќ.