Аоресак Комарец Нето Кревет Крошна За Девојки, Елегантен Крошна Кревет Завеси Од Таванот, Лесно Да Се Инсталира, Купола Комарец Пребивање За Еден До Возрасни Голем?
  • Неодамнешно

Аоресак Комарец Нето Кревет Крошна За Девојки, Елегантен Крошна Кревет Завеси Од Таванот, Лесно Да Се Инсталира, Купола Комарец Пребивање

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Крајна Заштита] Нашите мрежи за комарци се направени од 100% полиестер и имаат фина мрежа (300 дупки на квадратен инч) за да ги задржат бубачките надвор додека овозможуваат циркулација на воздухот, обезбедувајќи мирен и непречен сон [Разноврсна Големина] Нашите мрежи за комарци се совршени за кревет за бебиња до кревет со двојна големина, што ги прави идеални и за внатрешна и за надворешна употреба. Без разлика дали сте дома, кампувате или патувате, нашите мрежи за комарци ве покрија. [Стилски Дизајн] нашата крошна од бел кревет додава допир на елеганција и романса во секоја просторија или кампување. Можете дури и да го декорирате со самовилски светла за да создадете пријатна и привлечна атмосфера. [Лесно Склопување] Нашите мрежи за комарци се неверојатно лесни за склопување. Едноставно закачете го обрачот и врзете се од таванот, прилагодете ја мрежата за комарци и готово! Не се потребни вештини за склопување и лесно се движи од соба во соба. [Пакетот Вклучува] Нашиот пакет вклучува се што ви треба за да ја поставите вашата мрежа за комарци : 1x мрежа за комарци, 1x висечка кука и 1x 40-инчен висечки врзувач. Ако имате било какви проблеми, ве молиме контактирајте со нас. (Забелешка : Не избелувајте, тријте или сушете.

Material: