Опсег за отпорност на тренингот 3 компјутерски поставени со торба за носење - лесен за употреба на ленти за тренингот Резистентност Бенд - опсег за вежбање - ткаенин?
  • Неодамнешно

Опсег за отпорност на тренингот 3 компјутерски поставени со торба за носење - лесен за употреба на ленти за тренингот Резистентност Бенд -

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Издржлива и удобна - памучна полиестер мешавина за удобност и ткаење дизајнирана технологија за отпорност на солза Вегански материјал - Внатрешниот зафат што не се лизга е направен од природен вегански материјал, без никакви животински нуспроизводи. Веганскиот зафат што не се лизга спречува опсегот да се тркала или да се лизга. 3 опсези со различни отпори - светлина (сквотови, оган хидрант, ударни) средно (велосипед, лифтови на задните нозе, обратни ланги) тешки (киднапирање на шарки на колкот, лифтови со единечни нозе, мост на глута). Целните области - Обука за горниот дел од телото (рамената, грбот, рацете, ABS) Долниот тренинг на телото (хрчаци, лекови, квадри, телиња) придобивки - тон на вашето тело, губење на тежината, добивање на мускулите, активирање на јадрото, стабилизација на телото, истегнување и подвижност. Преносна и мала тежина - торба за носење мрежи вклучена за лесно складирање и така можете да ги донесете веганските ленти на Слика 8 во теретана, канцеларија или тренингот на отворено. Торба за носење мрежи. Торба за носење мрежи. Вашите нови омилени ленти за отпорност за изработка на Слика 8 вегански тренинзи за вежбање, издржливи и меки ленти за отпорност на ткаенина - ленти за отпорност на лизгање не се здружуваат или се тркалаат - сет од 3 : Glute Band Hip Band Band Band со торба за носење решетка. Вашите нови омилени групи за вежбање! Издржлива и удобна - памучна мешавина од полиестер за удобност и ткаење дизајнирана технологија за отпорност на солза веган материјал - Внатрешниот зафат што не се лизга е направен од природен вегански материјал, без никакви животински нуспроизводи.