Регулатор на притисок на воздухот, издржлив спреј пневматски пиштол во линија на филтер за стапици на масло во вода со стандардна 1/4 нишка за филтер
  • Неодамнешно

Регулатор на притисок на воздухот, издржлив спреј пневматски пиштол во линија на филтер за стапици на масло во вода со стандардна 1/4

DEN 206.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Високи перформанси】 Сепараторот на водата стапица се вклопува во вашата авиокомпанија или директно на пиштол за спреј за да се спречи сликата за загадување на водата 【Ефективно филтрирање】 Мерачот на регулаторот на воздухот може ефикасно да ги филтрира цврстите загадувачи на воздухот, како што се скалата на цевки, 'рѓа, кондензација од авиокомпаниите. 【Корисна алатка】 Чистиот сад за филтрирање овозможува визуелна инспекција на вградената влага и се отстранува преку пролетниот натоварен вентил на дното. 【Зошто да го купите】 Сепараторот за водата за стапици спречува вода од авиокомпанијата или компресорот што ја загадува бојата. Вклучува вентил за испуштање на кондензација. 【Погодно за】 Ова е компактна филтерска единица за употреба со пиштоли за воздух и спреј. Пневматскиот пиштол за спреј со стандардна 1/4 нишка ќе одговара на повеќето пиштоли за прскање и авиокомпании. 【Високи перформанси】 Сепараторот на водата стапица се вклопува во вашата авиокомпанија или директно на пиштол за спреј за да се спречи сликата за загадување на водата. 【Ефективно филтрирање】 Мерачот на регулаторот на воздухот може ефикасно да ги филтрира цврстите загадувачи на воздухот, како што се скалата на цевки, 'рѓа, кондензација од авиокомпаниите. 【Корисна алатка】 Чистиот сад за филтрирање овозможува визуелна инспекција на вградената влага и се отстранува преку пролетниот натоварен вентил на дното. 【Зошто да го купите】 Сепараторот за водата за стапици спречува вода од авиокомпанијата или компресорот што ја загадува бојата. Вклучува вентил за испуштање на кондензација. 【Погодно за】 Ова е компактна филтерска единица за употреба со пиштоли за воздух и спреј. Пневматскиот пиштол за спреј со стандардна 1/4 нишка ќе одговара на повеќето пиштоли за прскање и авиокомпании.

Water Air Filter + Pressure Regulator:
Air Inlet:
1/4
Overall length:
150 mm(approx)
Material:
Aluminum alloy +Iron+Plastic
Working Pressure:
0-140PSI/10Bar
Characteristic:
1.Standard 1/4 thread will fit most spray guns and airlines.:
2.This is a compact filter unit for use with Air and Spray Guns.:
3.Filters airborne solid contaminants such as pipe scale, rust, condensation from airlines.:
4.It fits into your Airline or directly onto a Spray gun to prevent water contaminating paintwork.:
5.Prevents water from the Airline or Compressor contaminating Paintwork.Includes condensation discharge valve.:
6.Essential tools for Automotive Refinishing, Marine, Construction,Woodworking/Furniture making and all industrial work.:
7.The Clear filter bowl allows a visual inspection of built up moisture and is removed through a spring loaded valve at the bottom.:
Package Included:
1 x Mini Air Pressure Regulator:
1 x In-Line Water Trap Filter:
Note:
Manual measuring, please allow 1 ~ 3 cm error,thank you. :