Комплет за поправка на автомобилска нишка - алатка за поправка на јаглероден челик 16 парчиња поставена со сет за преиспитување и преносни - идеално за DIY механика и ?
  • Неодамнешно

Комплет за поправка на автомобилска нишка - алатка за поправка на јаглероден челик 16 парчиња поставена со сет за преиспитување и

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Комплет за поправка на конец : Овој комплет за алатки за поправка на автомобили од 16 парчиња е совршен за поправка на оштетените навои со мерење на 14мм x 25мм, обезбедувајќи ви сè што ви треба за да ја завршите работата брзо и ефикасно. Комплет за поправка на конец : Овој комплет за алатки за поправка на автомобили од 16 парчиња е совршен за поправка на оштетените навои со мерење на 14мм x. 25мм, обезбедувајќи ви сè што ви треба за да ја завршите работата брзо и ефикасно. Вовед : Овој комплет за поправка на низата е совршено решение за поправка на навои со димензии од 14мм x 1,25мм со 16 високо издржливи и корисни алатки направени од зацврстен јаглероден челик, овој комплет за алатка за поправка на автомобили е дизајниран за ефикасно да ги поправи оштетените навои и да ги продолжи времето на услугата, користејќи го M16 x 1.25 x 70mm tap, you can easily enlarge the spark hole to perfectly fit the sleeve All tools are conveniently organized in a blow molded for easy carrying and protection Improve your vehicle performance with this top-quality repair tool set Keywords : Thread repair kit, repair tool, Допрете јаглерод челик, сет за преиспитување, комплет за алатки за поправка на автомобили.