7 парчиња Полки за полирање за полирање, 7in пена сунѓер за восочување Полска подлога, прицврстување на автомобили Полишер со адаптер за електрична вежба, за пескаре?
  • Неодамнешно

7 парчиња Полки за полирање за полирање, 7in пена сунѓер за восочување Полска подлога, прицврстување на автомобили Полишер со адаптер

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【За Полски】 : Ефикасно ги намалува и полира чистите палта и гребнатини Може да се користи со воздух или електричен полихерсл. 【Со абсорбента подлога】 : Влошките за тампони имаат густа абсорбента подлога помага дури и дистрибуција на полски, восок и заштитник, корисно и практично. 【Мулти функција】 : Пакетот за полирање на влошки доаѓаат со најразлични влошки за сунѓер за полирање или восочување на автомобили, RV и мотоцикли. 【Со електричен адаптер за вежбање】 : Пол за полирање опремена со електрична прачка за поврзување, лесен за инсталирање и расклопување, обезбедете голема погодност за одржување на автомобили. 【За сите видови на површини】 : Комплет за полирање на автомобили што се користи за восоци, полиња, запечатување глазури и други видови на облоги. Чиста и осветлете. 【За Полски】 : Ефикасно ги намалува и полира чистите палта и гребнатини. Може да се користи со воздух или електричен полихерсл. 【Со абсорбента подлога】 : Влошките за тампони имаат густа абсорбента подлога помага дури и дистрибуција на полски, восок и заштитник, корисно и практично. 【Мулти функција】 : Пакетот за полирање на влошки доаѓаат со најразлични влошки за сунѓер за полирање или восочување на автомобили, RV и мотоцикли.

Item Type:
Polishing Sponge Pads
Material:
Sponge, wool
Uses:
Various sponge pads for polishing or waxing of cars, RVs and motorcycles
Basic Parameters:
 
Product Size:
7in
Package List:
5 x Polishing Sponge Pad:
1 x Wool Pad:
1 x Adhesive Pad:
1 x Electric Drill Connecting Rod :