Алатка за пролетен компресор на калем Atpeam 3 компјутери, 12 '' Strut Spring Compressor Tools со 6 безбедносни куки за безбедносни куки со тешка суспензија на пролетта за отстранувањ?
  • Неодамнешно

Алатка за пролетен компресор на калем Atpeam 3 компјутери, 12 '' Strut Spring Compressor Tools со 6 безбедносни куки за безбедносни куки со

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Премиум квалитет】 Направено од топлинска третирана 45# челична конструкција, премиум галванизирана завршница и силни завртки за јаглероден челик со зацврстени завртки за олово, алатката за пролетни компресори на нашите шипки може да се пофали со голема издржливост и отпорност на корозија Челичните шипки на нашиот компресор на Strut се засилени и прецизни навојни за да понудат исклучителна сила и цврстина што ви е потребна за лесно пролетно проширување и компресија. 【Specifications】Overall length of 12''/305mm, maximum load 2645lb/1200kg, with a 9.5'' range, ATPEAM's 12'' strut spring compressor tool used with 1/2'' D ratchet or 0.8''/21mm socket or шпанер. 【Безбеден дизајн на заклучување】 Секој компресор на пролетта компресира двојни вилици со безбедносно заклучување за да се спречи случајно ослободување на пролетта под компресија, проверете дали вашата голема или мала пролет е обезбедена на место за дополнителна безбедност. 【Апликација】 Оваа алатка за компресор на универзална калем е погодна за употреба каде што просторот под лак е ограничен, работи одлично за делови што се наоѓаат на повеќето автомобили, пикап-камиони, АТВ и други големи возила.