Koaius лежиште метален мотор за метал мотор за измет за влечење за RC -хеликоптер легура легура DIY тркала за влечење на тркала за влечење на гума за отстранување на роле?
  • Неодамнешно

Koaius лежиште метален мотор за метал мотор за измет за влечење за RC -хеликоптер легура легура DIY тркала за влечење на тркала за влечење на

DEN 966.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висококвалитетни метални леани што стојат на носење и солза Металната површина е светла и без закопчувања. Прецизност обработка на ЦПУ. 3 Полеч за влечење на вилицата Отстранете го лежиштето, лежиштето на пумпата, четката. Секоја од трите опрема од 3 вилица и може да се врати за да повлече делови однатре или однадвор. 3 вилиците се дизајнирани да применат дури и притисок за да спречат оштетување на лого. Целиот е направен од хром ванадиум, со голема цврстина, добра цврстина и издржливост. Висококвалитетни метални леани што стојат на носење и солза. Металната површина е светла и без закопчувања. Прецизност обработка на ЦПУ. 3 Полеч за влечење на вилицата Отстранете го лежиштето, лежиштето на пумпата, четката. Секоја од трите опрема од 3 вилица и може да се врати за да повлече делови однатре или однадвор. 3 вилиците се дизајнирани да применат дури и притисок за да спречат оштетување на лого. Целиот е направен од хром ванадиум, со голема цврстина, добра цврстина и издржливост.

material:
metal
Size:
Approx. 6x5x1cm/2.36x1.97x0.39 inches
combo:
1 x Metal Motor Pinion Puller Remover:
Wide Compatibility The puller set is suitable for car flywheels, motorcycle wheels, bicycle wheels, pump bearings, generator bearings, machine bearings, etc.:
The bearing remover is used to remove all sleeve type bearings from 0.6 to 1-1/2 diameter. Structural design, a strong pulling force can be generated by lightly turning the small wrench. :