Најдоброто дистанцирање на гуми за автомобили отстранување на монистра алатки за монистра за притискање на прицврстувач за менување на гуми за менување на монист?
  • Неодамнешно

Најдоброто дистанцирање на гуми за автомобили отстранување на монистра алатки за монистра за притискање на прицврстувач за менување

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесен за употреба : Овој висококвалитетен сет на алатки за монтирање на гуми/Demount е специјално дизајниран за да се поедностави монтирањето и да се демантираат тврдоглави 17,5 инчи до 24,5 инчи гуми и заштитни тркала Ја елиминира потребата да се подигнат и да се искачат за да се отстрани долната мушка. Потребна само една алатка за да се намалат гумите. Силна и издржлива : Направена од композитна пластика со голема јачина, оваа алатка за монтирање на гуми е мазна и докажана од 'рѓа, обезбедува долг живот. Премиум заштитни перформанси : Научна структура, одговара на центарот за тркала, заштита на мушка за гуми, спречување на можно оптоварување или дури и сериозно оштетување и заштеда на вредни суровини за успешно повторување. Лесно за носење : Оваа алатка за монтирање на гуми се мери околу 30 см/11,81 во должина, широко 15 см/5,91 инчи, и тежи околу 530g.