ФАВОМОТО МЕХАНИЧКИ Алатки Механички алатки Механички алатки Механички алатки Автомобилска дијагностичка алатка за автомобили Тестер за автомобили Пенкал мерач ?
  • Неодамнешно

ФАВОМОТО МЕХАНИЧКИ Алатки Механички алатки Механички алатки Механички алатки Автомобилска дијагностичка алатка за автомобили Тестер за автомобили

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Екранот на напон е непрекинат, а напонот се ажурира во реално време, што е погодно за употреба Користење на бакарна сонда, добра спроводливост, не е лесна за 'рѓа, точно мерење, сигурно и издржливо. Должината на кабелот е проширен пролетен кабел, кој ви овозможува лесно да го тестирате секој електричен систем. Широко се користи за тестирање на поларитетот на напон, континуитет на тестот, проверка на ламбата, проверка на електричен мотор, следете и лоцирајте кратки кола. Дури и луѓето без искуство лесно можат лесно да започнат и да го тестираат напонот. Тоа ја прави вашата работа корисна. Екранот на напон е непрекинат, а напонот се ажурира во реално време, што е погодно за употреба. Користење на бакарна сонда, добра спроводливост, не е лесна за 'рѓа, точно мерење, сигурно и издржливо. Должината на кабелот е проширен пролетен кабел, кој ви овозможува лесно да го тестирате секој електричен систем. Широко се користи за тестирање на поларитетот на напон, континуитет на тестот, проверка на ламбата, проверка на електричен мотор, следете и лоцирајте кратки кола. Дури и луѓето без искуство лесно можат лесно да започнат и да го тестираат напонот. Тоа ја прави вашата работа корисна. Опис Дали барате цврсто сигурен тест пенкало за тест за автомобилски напон? Нашата ставка ќе биде вашиот добар избор.