Алатка за орев за ритам, алатка за прицврстувач на алатки за ривер навртка за рака, прирачник за прицврстување на ривер, алатки за забивање на рака, алатка за засилу?
  • Неодамнешно

Алатка за орев за ритам, алатка за прицврстувач на алатки за ривер навртка за рака, прирачник за прицврстување на ривер, алатки за

DEN 1548.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Практична алатка за рака】 Со алатката за навртката за наврт, орев од 12in навртка може лесно да се отстрани со рака за лесна замена или одржување на Mandrel Specification Спецификација на големината】 Максимален работен мозочен удар приближно. 9мм/0,35in, максимален работен ефикасен мозочен удар приближно. Максимална рака повеќе : 25 пати. 【Професионален дизајн】 Ергономска рачка за удобен зафат, ја максимизира потпора и бара помалку напор од вообичаените алатки за орев. 【Премиум материјал : 】 Алатката за навртки за навртница Мандрел е изработена од хром челик, термичка третирана на 40 ° C, а раката е изработена од 45 јаглероден челик за да се спречи деформација. 【Широка апликација】 Рачна алатка за забивање е широко користена во заниткувањето на градежништвото, автомобилите, бродовите, авионите, машините, електричните уреди, мебелот и другите производи за да ги исполнат вашите различни побарувања.

Item Type:
Rivet Nut Tool Set
Material:
 Chrome steel, carbon steel
Maximum Working Stroke:
Approx. 9mm/0.35in
Maximum Working Effective Stroke:
Approx. 7mm/0.28in
Maximum Arm Multiple:
25 times
Application:
Universal
Package List:
1 x Rivet Nut Tool:
5 x Plastic Box:
1 x M3 Screw:
1 x M3 Nut:
1 x M4 Screw:
1 x M4 Nut:
1 x M5 Screw:
1 x M5 Nut:
1 x M8 Screw:
1 x M8 Nut:
1 x Manual:
1 x Wrench:
50 x Accessory: