Тестер за оптоварување на батеријата на Camway, тестер за автомобили за автомобили 100-2000 CCA, тестер за алтернативни алтернатори, анализатор на дигитални батерии, автом?
  • Неодамнешно

Тестер за оптоварување на батеријата на Camway, тестер за автомобили за автомобили 100-2000 CCA, тестер за алтернативни алтернатори, анализатор

DEN 383.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Анализатор на дигитална батерија】 Може да провери напон, внатрешен отпор, струја на ладно вртење, капацитет на батеријата, здравје на батеријата и состојба на полнење Анализирајќи го целокупното здравје на батеријата преку тест за батерии, тест за вртење и тест за полнење. Тестер на автомобилска батерија брзо се прикажува, точно тестирање за да се обезбеди точен извештај за батеријата на вашиот автомобил. 【Точно тестирање】 Тестер за оптоварување на батеријата што ја применува напредната технологија за тестирање на спроводливост и дава најпрецизни резултати со околу 99% точност и брза, анализатор за проверка на оптоварување на батеријата ви овозможува да ги тестирате батериите и во возилото и надвор од возилото, па дури и тестот Мртви батерии. Тестер за батерии за автомобили за 12 V бензински автомобили, дизел автомобили, хибридни електрични автомобили, батерии за итни случаи, возила, SUV, мотоцикл, лесен камион, брод, за тестирање на системот за полнење на батеријата. 【За најразлични тестирања на батерии】 работи на сите батерии од 12 волти од 100 до 2000 CCA, како што се редовни поплавени, рамна плоча AGM, AGM Spiral, Gel Battery, EFB батерии и батерии на гел, тестер за оптоварување на батеријата Camway 12 V строго следете ја батеријата Стандарди за оценување - - JIS, EN, DIN, SAE, CCA, BCI, GB, CA, MCA, IEC. 【Лесен за употреба】 Едноставно поврзете ги клиповите на тестер со батеријата, тогаш таа ќе се вклучи и ќе биде подготвена за тестирање и анализирање на батеријата. Алигатор-позлатени клипови со бакар 1М (3,3ft), со заштита од обратна врска.

Color:
Black, Display