Sandvik Coromant E10M-Stucl 06-Gr вртење на држач за вметнување, тркалезна шипка, челик, внатрешна, стегач за завртки, лева рака, дијаметар од 10 mm Shank, должина од 150 mm x 5,2 mm ширина, TCEX 1.
  • Неодамнешно

Sandvik Coromant E10M-Stucl 06-Gr вртење на држач за вметнување, тркалезна шипка, челик, внатрешна, стегач за завртки, лева рака, дијаметар

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Индексибилен држач за вртење за внатрешна обработка на мали, долги и тенки компоненти Прицврстувањето на завртките користи позитивни инсерти на еднострани и е првиот избор и за внатрешно и за надворешно надолжно вртење на долги тенки компоненти. Остри рабови за сечење и одлична контрола на чипови обезбедуваат меко дејство за сечење и сили со ниски сечење, давајќи извонредна завршница на површината на компонентата. Одлична сила на работ, извонредна контрола на чипови. Затегнувањето на завртките обезбедува стабилност и непречен проток на чипови. Вметнете геометрии и држачи дизајнирани за течноста за ладење под висок притисок над Tilde 30 шипки. Индексибилен држач за вртење за внатрешна обработка на мали, долги и тенки компоненти. Прицврстувањето на завртките користи позитивни инсерти на еднострани и е првиот избор и за внатрешно и за надворешно надолжно вртење на долги тенки компоненти. Остри рабови за сечење и одлична контрола на чипови обезбедуваат меко дејство за сечење и сили со ниски сечење, давајќи извонредна завршница на површината на компонентата. Одлична сила на работ, извонредна контрола на чипови. Затегнувањето на завртките обезбедува стабилност и непречен проток на чипови. Вметнете геометрии и држачи дизајнирани за течноста за ладење под висок притисок над Tilde 30 шипки.