Кобра Карбид 10111 Микро Зрно Цврст Карбид Цилиндричен Брус Со Редовна Должина, Единечно Сечење, Обликувајте Са-4, 1/4 Дијаметар На Стеблото, 7/16 Дијаметар На Главата, 1 Д?
  • Неодамнешно

Кобра Карбид 10111 Микро Зрно Цврст Карбид Цилиндричен Брус Со Редовна Должина, Единечно Сечење, Обликувајте Са-4, 1/4 Дијаметар На Стеблото,

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Алатките со цврст карбид нудат долг век на траење на алатот и побрзи брзини на сечење од другите подлоги, но се покршливи и мора да се користат со крути системи за држење алатки Необложените алатки ја карактеризираат само основната подлога без дополнителен третман или премази и се погодни за широк спектар на апликации. Тркалезните стебла овозможуваат употреба со широк спектар на системи за држење алатки. Стилот со едно сечење има редови на заби исечени во една насока за побавно отстранување на материјалот и помазни завршетоци. Високо отстранување на залихите и одлична завршна површина на релативно тврди материјали. Кобра Карбид цилиндричен брус без крај. Алатките со цврст карбид нудат долг век на траење на алатот и побрзи брзини на сечење од другите подлоги, но се покршливи и мора да се користат со крути системи за држење алатки. Необложените алатки ја карактеризираат само основната подлога без дополнителен третман или премази и се погодни за широк спектар на апликации.