Widia WMTWGML516B038-052 WMT модуларно сечило, жлебови на лицето, 5 големина на седиштето, 52мм максимална диа, челик, лева рака, длабочина на намалување на максимум од 15,88мм макси?
  • Неодамнешно

Widia WMTWGML516B038-052 WMT модуларно сечило, жлебови на лицето, 5 големина на седиштето, 52мм максимална диа, челик, лева рака,

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Извонредна системска ригидност и способности за стегање Гарантира брз циклус и ограничени индекси на бедем. Прецизно позиционирање на вметнување за точна обработка. Двоен-V форма значи индексирање на вметнување на операторот и оптимално позиционирање на вметнување. Избор на интегрални или модуларни држачи. Извонредна системска ригидност и способности за стегање. Гарантира брз циклус и ограничени индекси на бедем. Прецизно позиционирање на вметнување за точна обработка. Двоен-V форма значи индексирање на вметнување на операторот и оптимално позиционирање на вметнување. Избор на интегрални или модуларни држачи. Платформата WMT е економична и сигурна опција за сите ваши апликации за жлебови, пресеци, вртење и профилирање. Верувајте во системот WMT за да се обезбеди прецизно позиционирање на вметнувањето и да се обезбеди само најточна обработка со исклучително брзи времиња на циклус и супериорни перформанси. Најнапредните решенија за вртење во индустријата. За ненадминат квалитет, вредност и перформанси, не гледајте подалеку од сеопфатната линија на Widia на специјално инженерски и сигурни решенија за жлебови и пресеци.