Лок-Линија - 49426 Компонента На Цревото За Течноста За Ладење, Ацетален Кополимер, Конектор, 1/4 ИД На Цревото, 1/4 НПТ
  • Неодамнешно

Лок-Линија - 49426 Компонента На Цревото За Течноста За Ладење, Ацетален Кополимер, Конектор, 1/4 ИД На Цревото, 1/4 НПТ

DEN 597.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Поврзува Црево За Локална Линија со цевка Монтирањето се поврзува Со модуларното црево Со Локална Линија на едниот крај и женската цевка со навој НА НПТ на другиот крај. Ацеталната кополимерна пластика има портокалова боја, се спротивставува на корозија и влага и може да се користи со ацетон, алкохол, етил, маснотии, масла, комерцијални детергенти за садови, бензин, растворувачи на лак и натриум хидроксид. Максимална работна температура Од 170 Степени Ф. Ги Исполнува стандардите НА НСФ/АНСИ 14, 51 и 61 за пиење (пиење) вода. Поврзува Црево За Локална Линија со цевка. Монтирањето се поврзува Со модуларното црево Со Локална Линија на едниот крај и женската цевка со навој НА НПТ на другиот крај. Ацеталната кополимерна пластика има портокалова боја, се спротивставува на корозија и влага и може да се користи со ацетон, алкохол, етил, маснотии, масла, комерцијални детергенти за садови, бензин, растворувачи на лак и натриум хидроксид. Максимална работна температура Од 170 Степени Ф. Ги Исполнува стандардите НА НСФ/АНСИ 14, 51 и 61 за пиење (пиење) вода. Лок-Линија НПТ машки конектор црево фитинг е направен од портокал ацетал кополимер пластика и ги поврзува Лок-линија модуларен црево НА нпт навој женски цевки. Ацеталната кополимерна пластика се спротивставува на корозија и влага и може да се користи со ацетон, алкохол, етил, маснотии, масла, комерцијални детергенти за садови, бензин, растворувачи на лак и натриум хидроксид. Компонентата има максимална работна температура Од 170 Степени Ф. материјалот ги исполнува националната Санитарна Фондација (НСФ)/Американскиот Национален Институт За Стандарди (АНСИ) 14, 51 и 61 спецификации за употреба со вода за пиење (пиење) и е во согласност со Регистрацијата, Евалуацијата, Овластувањето За Хемикалии (ДОФАТ) И Ограничување На Употребата На Одредени опасни Материи (Рох) стандарди.