Нијагара Машина 17001239 Карбид Квадратни Носот Крај Мил, Инч, Тиалн Финиш, Груба И Завршна Сече, 30 Степен Хеликс, 2 Флејти, 3 'Вкупна Должина, 0.125' Сечење Дијаметар, 0.125 ' Ст?
  • Неодамнешно

Нијагара Машина 17001239 Карбид Квадратни Носот Крај Мил, Инч, Тиалн Финиш, Груба И Завршна Сече, 30 Степен Хеликс, 2 Флејти, 3 'Вкупна

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

2 дизајнот На Флејта ги прави овие идеални за сечење со нуркање кога отстранувањето на чипот не е проблем Високи Перформанси за работа на нерѓосувачки Челик, титаниум и легури со висока температура. Изработен од екстра фино одделение карбид за ултра висока попречна јачина на прекин. Титаниум Алуминиум Нитрид (Тиалн), комбинира висока термичка стабилност со одлична цврстина за отпорност на триење и низок коефициент на триење, за подмачкување. Крајните Мелници за сечење во центарот се дизајнирани со "Крајни Заби" што ги прави овие идеални за апликации за Дупчиња и Шуплини. Нијагаринскиот Секач користи" екстра фина " суровина од цементиран карбид од зрно, која е вистинска легура на волфрам карбид од зрно под микрон. Карбидниот материјал на нијагаринскиот Секач е класифициран во опсегот Ц1 До Ц4 и има одлична комбинација на цврстина и цврстина.