Адаптер за намалување на алатката за косилички за ракави за ракав, алатка за мелење додаток за мелење, алатка за вртење на грмушки за заштитени вежби за затегнати с?
  • Неодамнешно

Адаптер за намалување на алатката за косилички за ракави за ракав, алатка за мелење додаток за мелење, алатка за вртење на грмушки за заштитени

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Погодно стегање, автоматско центрирање, висината на центарот е поточен центар Материјал со висок квалитет од 40cr, висока цврстина, голема јачина, не е лесен за кршење. Може да ја подобри ригидноста на алатката и да го продолжи животот на сечилото. Апликации : Вежби за тресење, секачи за тресење, итн. D40 е применливо за SBHA25-40 и SBHA32-40. Погодно стегање, автоматско центрирање, висината на центарот е поточен центар. Материјал со висок квалитет од 40cr, висока цврстина, голема јачина, не е лесен за кршење. Може да ја подобри ригидноста на алатката и да го продолжи животот на сечилото. Апликации : Вежби за тресење, секачи за тресење, итн. D40 е применливо за SBHA25-40 и SBHA32-40. Може да ја подобри ригидноста на алатката и да го продолжи животот на сечилото. Удобно стегање, автоматско центрирање, висината на центарот е поточен центар. Апликации : Вежби за замаглување, секачи за затегнување, итн .