валтиотур 4 парчиња Акса Алатка Пост 250-101 Клин Тип Брзо Менување Алатка Пост 6-12 Инчен Струг Замав
  • Неодамнешно

валтиотур 4 парчиња Акса Алатка Пост 250-101 Клин Тип Брзо Менување Алатка Пост 6-12 Инчен Струг Замав

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Производот е составен од 4 парчиња 6-12 Инчи АКСА 250-101 клин тип брза промена алатка пост Држачот за столб за алат за клин струг е изработен од висококвалитетен челик. Акса алатка пост постави прецизно заземјување и стврднат, прецизно дизајниран за да обезбеди повторувачка точност, со силна цврстина и висока цврстина. Држачот за алатки за брзо менување има напреден дизајн кој обезбедува вградена разноврсност за брзо менување и позитивна вкочанетост за да ги исполни најтесните работни толеранции. Клин тип брза промена алатка пост е лесен за инсталирање, вграден во брза замена алатка флексибилност, може брзо да се замени алатка одмор. Комплетите за држачи за алатки за брза промена можат брзо и лесно да се монтираат на моторот, стругот на масата или бедемот за различни операции. Производот е составен од 4 парчиња 6-12 Инчи АКСА 250-101 клин тип брза промена алатка пост. Држачот за столб за алат за клин струг е изработен од висококвалитетен челик. Акса алатка пост постави прецизно заземјување и стврднат, прецизно дизајниран за да обезбеди повторувачка точност, со силна цврстина и висока цврстина. Држачот за алатки за брзо менување има напреден дизајн кој обезбедува вградена разноврсност за брзо менување и позитивна вкочанетост за да ги исполни најтесните работни толеранции. Клин тип брза промена алатка пост е лесен за инсталирање, вграден во брза замена алатка флексибилност, може брзо да се замени алатка одмор. Комплетите за држачи за алатки за брза промена можат брзо и лесно да се монтираат на моторот, стругот на масата или бедемот за различни операции.

Material:
steel
Tool Bit Range:
3/16-1/2 inch
Features:
- The wedge lathe tool post holder is made of high quality steel:
- AXA tool post set precision ground and hardened, precision-engineered to assure repetitive accuracy, with strong rigidity and high hardness:
- Quick-change tool holder feature an advanced design that provides built-in quick-change versatility and positive stiffness to meet the tightest working tolerances:
- Built in quick replacement tool versatility, can be quickly replaced tool rest:
- Quick change tool holder kits can be quickly and easily mounted on the engine, table or turret lathe for a variety of operations:
Package Includes:
4 x tool post holder AXA 250-101: