Доријан Алатка QITPN-7-71C Екстра Тешки Хром Молибден Легура Челик Брза Промена Реверзибилна Должност Сечилото Држач За Алат ЗА QITP25N Квадра Индексирање Брза Промена Ал?
  • Неодамнешно

Доријан Алатка QITPN-7-71C Екстра Тешки Хром Молибден Легура Челик Брза Промена Реверзибилна Должност Сечилото Држач За Алат ЗА

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Прецизност земјата сечилото гулаб опашка седиште Квалификувани за прецизно усогласување на алатката и квадратност. Брзо монтирање на промените. Висока цврстина на истегнување хром молибден легиран челик. Преку стврднат, јонски нитриден и црн оксид обложен. Прецизност земјата сечилото гулаб опашка седиште. Квалификувани за прецизно усогласување на алатката и квадратност. Брзо монтирање на промените. Висока цврстина на истегнување хром молибден легиран челик. Преку стврднат, јонски нитриден и црн оксид обложен. Овој држач најдобро се користи за држење сечила за отсекување. Има систем за заклучување на конуси за максимална цврстина и перформанси во операциите на отсекување и жлебување на лицето. Одговара индустрија стандард алатка мислења. Цпу прецизност земјата и квалификувани за точност и супер прецизни промени алатка повторливост во рамките на 0.