Нијагара Машина N85924 Карбид Квадратни Носот Крај Мил, Инчи, Необложени Заврши, Груба И Завршна Сече, 30 Степен Хеликс, 3 Флејти, 1.5 Вкупната Должина, 0.094 Сечење Дијамета?
  • Неодамнешно

Нијагара Машина N85924 Карбид Квадратни Носот Крај Мил, Инчи, Необложени Заврши, Груба И Завршна Сече, 30 Степен Хеликс, 3 Флејти,

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

3 Дизајн На Флејта За Помазно/Потивко Мелење Високи Перформанси за работа на нерѓосувачки Челик, титаниум и легури со висока температура. Изработен од екстра фино одделение карбид за ултра висока попречна јачина на прекин. Необложените Алатки ја карактеризираат само основната подлога без дополнителен третман или премази и се погодни за широк спектар на апликации. Крајните Мелници за сечење во центарот се дизајнирани со "Крајни Заби" што ги прави овие идеални за апликации за Дупчиња и Шуплини. Нијагаринскиот Секач користи" екстра фина " суровина од цементиран карбид од зрно, која е вистинска легура на волфрам карбид од зрно под микрон. Карбидниот материјал на нијагаринскиот Секач е класифициран во опсегот Ц1 До Ц4 и има одлична комбинација на цврстина и цврстина. Користењето суровини со уникатни својства и висока чистота обезбедуваат постојан висок квалитет на Нијагаринскиот Секач.