Кобра Карбид 11271 Микро Зрно Цврст Карбид Заострен Брус Со Редовна Должина Со Крај На Радиусот, Единечно Сечење, Форма Л СЛ-3, 1/4 Дијаметар На Стеблото, 3/8 Дијаметар На ?
  • Неодамнешно

Кобра Карбид 11271 Микро Зрно Цврст Карбид Заострен Брус Со Редовна Должина Со Крај На Радиусот, Единечно Сечење, Форма Л СЛ-3, 1/4 Дијаметар

DEN 364.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Алатките со цврст карбид нудат долг век на траење на алатот и побрзи брзини на сечење од другите подлоги, но се покршливи и мора да се користат со крути системи за држење алатки Дизајниран за брзо отстранување на залихите и одлични завршетоци на површината. Тркалезните стебла овозможуваат употреба со широк спектар на системи за држење алатки. Стилот со едно сечење има редови на заби исечени во една насока за побавно отстранување на материјалот и помазни завршетоци. Високо отстранување на залихите и одлична завршна површина на релативно тврди материјали. Кобра Карбид микро зрно цврст карбид заострена форма редовна должина брус со крај на радиусот и вклучен агол од 14 степени. Алатките со цврст карбид нудат долг век на траење на алатот и побрзи брзини на сечење од другите подлоги, но се покршливи и мора да се користат со крути системи за држење алатки. Тркалезните стебла овозможуваат употреба со широк спектар на системи за држење алатки.