БРЗИНА Тигар Иауе Карбид Квадратни Крајот Мелница За Алуминиумски Апликации - Висока Храна У-Тип Дизајн-За Груба И Завршна Обработка - 3 Флејта-ИАУЕ5/163-Направени Во ?
  • Неодамнешно

БРЗИНА Тигар Иауе Карбид Квадратни Крајот Мелница За Алуминиумски Апликации - Висока Храна У-Тип Дизајн-За Груба И Завршна Обработка - 3 Флејта-ИАУЕ5/163-Направени

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Високи ПЕРФОРМАНСИ-сечете побрзо благодарение на супериорната Стапка На Отстранување На Материјалот (МРР) особено кога се дупчат ИДЕАЛЕН ЗА АЛУМИНИУМСКИ АПЛИКАЦИИ-дизајнот Од Типот У Со Висока храна ги прави овие секачи идеални за работа со алуминиум и легура на бакар. СИЛЕН ЗАБ со ДВОЈНИ РЕЛЈЕФНИ АГЛИ - Постигнете одлични стапки на производство благодарение на подобрената цврстина на забите. ДИЗАЈН НА ЗАБИ ОПТИМИЗИРАН ЗА легури-завршните површини се значително подобрени без разлика дали сте груби или завршни поради ефикасно отстранување на чипови; флејти земјата од страна НА СВЕТСКА КЛАСА ИСО-9001 фабрика. КУПЕТЕ РЕФУС и ЗАЧУВАЈТЕ - Побарајте B07 Q8 GCC за масовно пакување од 5 парчиња или продавач на контакти за повеќе информации.