Сандвик Коромант Е05Х-ШТУЦР 05-ГР Држач ЗА Вртење, Тркалезно Стебло, Челик, Внатрешно, Стегач За Завртки, Десна Рака, 5мм Дијаметар НА Стеблото, 100мм Должина х 2,9 мм Шири?
  • Неодамнешно

Сандвик Коромант Е05Х-ШТУЦР 05-ГР Држач ЗА Вртење, Тркалезно Стебло, Челик, Внатрешно, Стегач За Завртки, Десна Рака, 5мм Дијаметар

DEN 6812.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Индексирачки држач за вртење за внатрешна обработка на мали, долги и тенки компоненти Стегањето со завртки користи позитивни еднострани влошки и е првиот избор и за внатрешно и за надворешно надолжно вртење на долги тенки компоненти. Острите рабови за сечење и одличната контрола на чипот обезбедуваат меко дејство на сечење и ниски сили на сечење, давајќи извонредна завршна површина на компонентата. Одлична јачина на работ, извонредна контрола на чипот. Стегањето со завртки обезбедува стабилност и непречен проток на чипови. Вметнете геометрии и држачи дизајнирани за течноста за ладење под висок притисок над тилда 30 бари. Индексирачки држач за вртење за внатрешна обработка на мали, долги и тенки компоненти. Стегањето со завртки користи позитивни еднострани влошки и е првиот избор и за внатрешно и за надворешно надолжно вртење на долги тенки компоненти. Острите рабови за сечење и одличната контрола на чипот обезбедуваат меко дејство на сечење и ниски сили на сечење, давајќи извонредна завршна површина на компонентата. Одлична јачина на работ, извонредна контрола на чипот. Стегањето со завртки обезбедува стабилност и непречен проток на чипови. Вметнете геометрии и држачи дизајнирани за течноста за ладење под висок притисок над тилда 30 бари. Сандвик коромант индексирачки држач за вртење за внатрешна обработка на мали, долги и тенки компоненти.