Овална Дрвена Бања Организатор За Тоалет Резервоарот И Контра Врвот, Природен Бамбус Суета Послужавник, Декоративни Организатор Бања Контра Фиока, Тоалет Резерво?
  • Неодамнешно

Овална Дрвена Бања Организатор За Тоалет Резервоарот И Контра Врвот, Природен Бамбус Суета Послужавник, Декоративни Организатор Бања Контра

DEN 175.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Мултифункционалното ] носи ред и елеганција во секоја просторија со тоа што ги одржува предметите уредни и организирани на работни површини, комоди, суети и ноќни маси Делува како простор за складирање за елиминирање на нередот на работната површина за предмети како што се паста за заби, совети за прашања, забен конец, сапуни, накит итн. [Цврст и Лесен За Нега На Материјал ] Изграден од природен бамбус што го прави лесен и многу издржлив. Тој е еколошки и нуди минималистички дизајн кој ќе им даде комплимент на повеќето декор. Лесно чистење преку бришење чисто со влажна крпа и благ сапун. [Детална Големина ] Мерки 6. неговиот компактен дизајн не зазема многу простор и се сместува за мноштво производи. [Водоотпорен ] Нашите бамбусови садови за бања вклучуваат густа површина и завршна обработка на лакови кои се водоотпорни, така што можете самоуверено да ги користите на влажни или влажни места како бањи и мијалници.