Пол Шмит Премиум Автоматски Диспензер За Сапун Без Допир Батерија Диспензерот За Сапун Бања, 3 Нивоа На Прилагодување, Водоотпорен И Отпорен На Истекување, Нерѓосу?
  • Неодамнешно

Пол Шмит Премиум Автоматски Диспензер За Сапун Без Допир Батерија Диспензерот За Сапун Бања, 3 Нивоа На Прилагодување, Водоотпорен И Отпорен

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Три Прилагодливи Нивоа На Сапун-диспензерот За сапун за кујнски мијалник има капацитет од 7,4 мл/220 мл Лесно прилагодете ја контролата за издавање за да го промените волуменот на течноста од 1,4 на 4 мл. Прилагодете се на ниско, средно или високо, за претпочитаната количина на сапун. Мултифункционална Употреба – Компатибилна со повеќето течности, вклучувајќи течен сапун за раце, детергент или лосион. Лесно се полни и нема да зазема премногу простор за разлика од другите гломазни течни дозери за сапун. Разновидна употреба од бања и кујна до канцеларија, бар или хотел. Дозер за Сапун без допир-Вашето брзо и лесно решение за хигиенско издавање сапун. Работи со сензор, автоматски издава течен сапун секогаш кога ќе открие движења на рацете. Без потрошен сапун и неуредни капе, бидејќи диспензерот веднаш застанува кога раката ќе ја напушти областа за сензори. Системот за брзо капење гарантира дека ниту едно од вашето време не е залудно потрошено чекајќи да се издаде сапун. Отпечаток од прст и Отпорен На Дамки – Изработен од издржливи материјали отпорни на вода со чист четкан дизајн од нерѓосувачки челик. Нема потреба од приклучување или инсталирање, кујнскиот диспензер за сапун се напојува со 4 x aaa батерии (не се вклучени) и отпорна на истекување и водоотпорна напредната технологија спречува продирање на водата во сензорите или батериите.