СЕМЕЈСТВОДЕКОР 4 Парчиња Комплети За Завеси За Туширање Во Бања Со Килими Што Не Се Лизгаат, Капак За Тоалет И Подлога За Капење Картонска Жаба И Пеперутка Водоотпо?
  • Неодамнешно

СЕМЕЈСТВОДЕКОР 4 Парчиња Комплети За Завеси За Туширање Во Бања Со Килими Што Не Се Лизгаат, Капак За Тоалет И Подлога За Капење Картонска

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Полиестер ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : завесата За Туширање е изработена од еколошка полиестерска ткаенина-водоотпорна, брза сува и издржлива. Подлогата за бања и килимите се изработени од мек фланелен - анти-лизгачки и безбеден. Не му штети на здравјето на семејството. ГОЛЕМИНА : Бања Туш Завеса И Килими Сет-туш завеса големина : 72" L_ 66" W, големина на бања килим : 32" L_ 20" W, капакот на капакот на тоалетот големина : 18 "L_ 16" W, обликот u големина килим : 16" L_ 20 " W. Одговараат за потребите на повеќето луѓе. HD ПЕЧАТЕЊЕ : Усвојување Без избледување и безбедно HD печатење и со живописни бои, јасни линии и нежно заглавување, завесите за бања со модерен дизајн ќе ви донесат поудобен простор за туширање. ЛЕСНО ЗА ЗАКАЧУВАЊЕ 1 еез подлога за бања; 1 еез контурен килим; 1 еез толиет капак; ГОЛЕМИНА! 1 * завеса за туширање : големина На Штанд : 72 "L X 36" W; 72 "L X 66" W; Стандардна големина 72 "L X 72" W 1 * големина на килим за бања : 18x30 инчи и 19, 5x31, 5 инчи 1 * големина на капакот на капакот на тоалетот : 14x18 инчи и 16x18 инчи 1 * големина на тепих во форма U : 15 X18 инчи И 16 X20 ИНЧИ ВНИМАНИЕ! 1 : не паѓајте суво, суво чистење или белило.