Завеса за туширање со куки, тешка полиестерска водоотпорна машина што може да се мие ултра мека ткаенина, 72х72, разнобојна луксузна завеса за бања за дома хотелски с?
  • Неодамнешно

Завеса за туширање со куки, тешка полиестерска водоотпорна машина што може да се мие ултра мека ткаенина, 72х72, разнобојна луксузна

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дајте му на бањата сјај Завесата за туширање со полиестер Бадијано веднаш ја надградува вашата бања, давајќи му јасен и чист изглед и трендовски вибрации. Нема потреба да барате скапи решенија за украсување на вашиот туш или бања. Нашата луксузна хотелска инспирирана завеса за туширање создава парче изјава за очи во мастер-бањата, купатило за деца, студентски дом или гостинска бања. Различни дизајни и обрасци го олеснуваат спарувањето со крпи за бања и други акценти за целосен изглед. Изгледот и чувството на луксуз. Висококвалитетната завеса за туширање е направена од 100% полиестерска ткаенина со армирани громи за завеси за туширање за лесно висење на шипката за завеси. Издржлив, брзо сушење, водоотпорен и отпорен на брчки завеса за бања, елегантно додека ви дава приватност додека се туширате или се капете. Кога е време да се освежите, едноставно фрлете ја завесата за туширање во машината за перење за без напор миење. Завесата за туширање што може да се пее може да се исуши во фен со нежен амбиент. Различни опции за дизајн. Со 20 достапни модели, нашата убава завеса за туширање лесно се меша во секој дизајн на ентериер за бања, без разлика дали е модерен, крајбрежен, минималистички, рустикален или тропски. Шарена завеса за туширање доаѓа во широк спектар на дизајни и бои, вклучително и шарена завеса за туширање, бела и сива завеса за туширање, бела, сива и светло розова завеса за туширање, завеса за туширање, завеса за цвет, и ботаничка завеса за туширање. Совршен подарок.