Кутии за складирање на држачи за сапуни за сапун: сапун сапун сапун сапун сапун сапун сапун сад контејнери за кујна бања хотел украс за складирање декоративни кути?
  • Неодамнешно

Кутии за складирање на држачи за сапуни за сапун: сапун сапун сапун сапун сапун сапун сапун сад контејнери за кујна бања хотел украс за складирање

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Држачот на сапун со сапун со кука е и има современ украсен стил, издржлив за долгогодишна употреба Направено од пластичен материјал, сапун од сапун од wallидна лента е Rushproof и водоотпорна и е корисна. Со дизајн на капакот, одличен и сигурен, практичен и издржлив, можете да го користите со доверба. Овој водоотпорен држач за сапун сапун може да го задржи вашиот сапун чист и хигиенски, едноставен и корисен. Овозможува вода да се исцеди брзо и сапун да се исуши побрзо, практично и лесен. Држачот на сапун со сапун со кука е и има современ украсен стил, издржлив за долгогодишна употреба. Направено од пластичен материјал, сапун од сапун од wallидна лента е Rushproof и водоотпорна и е корисна. Со дизајн на капакот, одличен и сигурен, практичен и издржлив, можете да го користите со доверба. Овој водоотпорен држач за сапун сапун може да го задржи вашиот сапун чист и хигиенски, едноставен и корисен.