Алипис 5 парчиња решетка за складирање од не'рѓосувачки челик wallид виси декор wallид монтирање агол полица склопување полици за туширање полици туш полици со кука ук?
  • Неодамнешно

Алипис 5 парчиња решетка за складирање од не'рѓосувачки челик wallид виси декор wallид монтирање агол полица склопување полици за туширање

DEN 459.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Полици за туширање за внатре во туш- мазни рабови и агли помагаат да се спречи повредата Цврстата структура е дизајнирана да спречи паѓање на предметите. Лебдечка аголна полица- Оваа wallидна полица е соодветна за дневна соба, спална соба, употреба во кујната, носи многу погодност за вашиот живот. Полици за складирање- Caddy на туш со испукање : Оваа wallидна полица е соодветна за дневна соба, спална соба, употреба на кујна, носи многу погодност за вашиот живот. Не е потребно дупчење и нема оштетување на идот. Само излупете го филмот, нанесете лепило, транспарентно лепило без трајно е потрајно и поцврсто од чашата за вшмукување. Без дупчење и оштетување на идот. Аголна полица за туширање- Голем капацитет за складирање обезбедува многу простор за поставување предмети. Неговата длабочина спречува паѓање на предметите. Аголна полица што лебди- Оваа решетка за складирање на wallидови може да ги задржи вашите четки за заби, чаши, паста за заби и други мали предмети што ги сакате. Список на пакети 5 x Wallидни монтирани решетки за складирање Карактеристики - Оваа wallидна полица е соодветна за дневна соба, спална соба, употреба во кујната, носи многу погодност за вашиот катче за организатор за живот за туш. - Нежните рабови и аглите помагаат да се спречи повредата. Цврстата структура е дизајнирана да спречи предмети да паѓаат во сопственикот на кујната. - Оваа решетка за складирање на wallидови може да ги задржи вашите четки за заби, чаши, паста за заби и други мали предмети што ги сакате полиците за туширање за бања.