НОКС Пешкир Лавици, Пешкир Решетката Од Нерѓосувачки Челик Полиран Хром Крпа Решетката Еден Ред Пешкир Решетката Решетката Со Бар Бања Додатоци За Монтирање На Ѕи?
  • Неодамнешно

НОКС Пешкир Лавици, Пешкир Решетката Од Нерѓосувачки Челик Полиран Хром Крпа Решетката Еден Ред Пешкир Решетката Решетката Со Бар

DEN 2316.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дизајнот Монтиран На Ѕид Заштедува Простор и Е Убав! Лесен за Инсталирање и Чистење, Лесен и Удобен Погоден за Различни Површини, како Што се Керамика, Плочки, Стакло, Вештачки Мермер, Итн. Идеален за Спални Соби, Бањи, Лавици За Складирање Кујна, Висечки Крпи и Кујнски Прибор, Заштеда На Простор и Уреден Простор. Совршен за Закачување и Средување На Крпите За Лице, Крпи За Капење и Облека, Оваа Решетка за Крпи за Заштеда на Простор е Задолжителна За Секоја Бања. Инсталацијата Монтирана На ѕид Гарантира Дека Држачот за Крпи е Стабилен и Безбеден, Само Избришете го со Мека Памучна Крпа за Да Ја Отстраните Прашината и Влагата. Материјал : Нерѓосувачки Челик, Должина : 60 см. Вашето Задоволство Е Нашата Најголема Потрага. Ако Имате Какви било Прашања, Слободно Контактирајте Не, Ние ќе Ви Одговориме во Рок од 24 Часа.