Неродеко Чаша Организатор Хартија Чаша Диспензерот Железо Еднократна Употреба Чаша Држач Капак Држач Кафе Шолја Решетката Штанд Кафе Станица Организатор За Шиши?
  • Неодамнешно

Неродеко Чаша Организатор Хартија Чаша Диспензерот Железо Еднократна Употреба Чаша Држач Капак Држач Кафе Шолја Решетката Штанд

DEN 328.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Организатор На Диспензерот За Чаши За кафе Држач За Капаци За Капаци За Чаши За Еднократна Употреба Организатор На Чаши За Кафе Снабдува Складирање На Чаши За Чаши За Хартија Можете Лесно Да Ги Извадите Хартиените Чаши Една За Намалување На Отпадот, Со што Ќе Заштедите Ресурси Диспензерот За хартиени Чаши Одличната Изработка на Нашиот Производ ќе Ви Донесе Добро Искуство Со Користење, Лесен за употреба. Диспензерот За Чаши За еднократна употреба Користи Премиум И Долготраен Материјал, Со Фина Изработка, Цврстина и Издржливост и Долг Работен Век. Нелизгачките Влошки На Дното Спречуваат Лизгање на Масата. Чаша И Капак Диспензерот Отворање Дизајн Држач За Чаши Ви Помага Да Ја Проверите Употребата на Хартиени Чаши За Навремено Надополнување. Кутија за хартиена Чаша Со Едноставен Изглед и Дизајн на Боја, Организаторот На Хартиена Чаша Е Погоден за Модерните Стилови на Украсување На Домот. Дизајнот Со Висока Заштитна Ограда Спречува Паѓање На Хартиени Чаши. Опис оваа решетка за хартиени чаши со кутија за складирање е изработена од врвен и безбеден материјал од јаглероден челик за употреба. Доволно капацитет за складирање е одличен за да држите повеќе чаши и кесички чај. Убав сад за држење чаши, бонбони, вреќи за кафе, кесички чај итн. Карактеристики-Материјал : Јаглероден челик - Големина : 25, 4Х10Х22, 5см/9, 98Х3, 93Х8, 84во-Користење на премиум и долготраен материјал, со фина изработка, цврстина и издржливост и долг работен век.