Гуојм Тоалетна Четка Креативен Европски Тоалет Четка Златни И Сребрени Ленти Со Основна Тоалетна Четка Четка За Чистење На Бања За Домаќинство Сет Четка За Тоалет?
  • Неодамнешно

Гуојм Тоалетна Четка Креативен Европски Тоалет Четка Златни И Сребрени Ленти Со Основна Тоалетна Четка Четка За Чистење На Бања За Домаќинство

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Brономската четка за тоалет е професионално дизајнирана за вашата бања, што ја прави вашата бања поуредна и помодерна Применливо опкружувањебања. Устата на шишето е тркалезна, висококвалитетна и нежна, а основата нема дизајн на дупки за да спречи истекување на валканата вода. Четката за тоалет е сегментирана комбинација, заменлива глава на четка. Абс хром рачката е издржлива. Дното има прекрасен отпечаток, кој се пука на висока температура и е поцврст. Brономската четка за тоалет е професионално дизајнирана за вашата бања, што ја прави вашата бања поуредна и помодерна. Применливо опкружувањебања. Устата на шишето е тркалезна, висококвалитетна и нежна, а основата нема дизајн на дупки за да спречи истекување на валканата вода. Четката за тоалет е сегментирана комбинација, заменлива глава на четка. Абс хром рачката е издржлива. Дното има прекрасен отпечаток, кој се пука на висока температура и е поцврст. Едноставен и елегантен дизајн работи за секоја бања, тоа е задолжителен додаток за чистење на вашата бања.Име На Производот : Тоалетна Четкапомпа : 1. Ве молиме проверете ја големината пред купувањето. Поради рачно мерење, ќе има грешка од 0-3см. Ве молиме разберете2.