Fvrtft туш кади полица, алуминиумска решетка за складирање на бања, организатор за туширање со 2 куки, дополнително широко складирање на туш за шампон, балсам, црна бој?
  • Неодамнешно

Fvrtft туш кади полица, алуминиумска решетка за складирање на бања, организатор за туширање со 2 куки, дополнително широко складирање

DEN 1279.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Без дупчење-нашиот лепак без нокти му помага на решетката лесно да се монтира на wallsидовите Стабилна, водоотпорна и долговечност, нема да го оштети вашиот wallид и ќе остави ознаки по отстранувањето. Направено од вселенски алуминиум-не е потребно да се грижите за квалитетот. Висока сила, леснотија, материјал отпорен на абење, може да обезбеди квалитет и искривување. Хуманизиран дизајн - Длабока корпа може да спречи да паднат предметите. Голем капацитет за одржување на суштинските туш. Може да се користи за складирање на шампон, миење на телото, балсам, итн. Вентилација и капење. Чувајте ги вашите производи за бања чисти. Севкупниот дизајн е едноставен и елегантен, овие организатори на туш за бања се совршен избор за одржување на декор за дома. Организатор на вселената-овие цврсти полици за бања поставени со wallидови се дизајнирани за вашата бања/ кујна/ студентски дом за да му помогнат на вашата соба да изгледа толку почиста. Кујна, студентски дом. Без дупчење-нашиот лепак без нокти му помага на решетката лесно да се монтира на wallsидовите. Стабилна, водоотпорна и долговечност, нема да го оштети вашиот wallид и ќе остави ознаки по отстранувањето. Направено од вселенски алуминиум-не е потребно да се грижите за квалитетот. Висока сила, леснотија, материјал отпорен на абење, може да обезбеди квалитет и искривување. Хуманизиран дизајн - Длабока корпа може да спречи да паднат предметите. Голем капацитет за одржување на суштинските туш. Може да се користи за складирање на шампон, миење на телото, балсам, итн. Вентилација и капење. Чувајте ги вашите производи за бања чисти. Севкупниот дизајн е едноставен и елегантен, овие организатори на туш за бања се совршен избор за одржување на декор за дома.