Исчистете Ја Акрилната Када За Када, Полицата За Бања Полиците За Складирање На Кадата, Додатоците За Кадата, Решетката За Книги, IPad И Држачот За Вино, 32,3 Lx9 Wx1, 2 H, Пос?
  • Неодамнешно

Исчистете Ја Акрилната Када За Када, Полицата За Бања Полиците За Складирање На Кадата, Додатоците За Кадата, Решетката За Книги,

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[АКРИЛНА РЕШЕТКА за КАДИ] оваа полица за кади е изработена од висококвалитетен акрилен материјал Водоотпорен, отпорен на влага, против паѓање, висока транспарентност. Тоа може ефикасно да ја подобри удобноста за време на капењето. [МИНИМАЛИСТИЧКИ ДИЗАЈН] Минималистички нордиски стил бања палета. Чистиот акрилен послужавник е многу погоден за секоја декорација и совршено ќе се совпадне со другите додатоци за када. [ВИСОКА ТРАНСПАРЕНТНОСТ] Јасна, транспарентна акрилна површина ви овозможува да уживате во шарени бомби за капење или меурчиња без пречки. Тоа е многу убаво под светлината. [ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА] оваа рамна када за кади може да се изберат две големини, погодни за кади со повеќето големини. Тоа е погодно за чистење, и лесно може да се избрише со влажна крпа или исплакнете со вода. [МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА КАДА ЗА КАДИ] оваа пренослива решетка за бања е одличен додаток на лесната луксузна бања. Можете да ставите е-читач, таблет, мобилен телефон, вина, овошје, мириси и свеќи во близина. [АКРИЛНА РЕШЕТКА за КАДИ] оваа полица за кади е изработена од висококвалитетен акрилен материјал. Водоотпорен, отпорен на влага, против паѓање, висока транспарентност. Тоа може ефикасно да ја подобри удобноста за време на капењето. [МИНИМАЛИСТИЧКИ ДИЗАЈН] Минималистички нордиски стил бања палета. Чистиот акрилен послужавник е многу погоден за секоја декорација и совршено ќе се совпадне со другите додатоци за када. [ВИСОКА ТРАНСПАРЕНТНОСТ] Јасна, транспарентна акрилна површина ви овозможува да уживате во шарени бомби за капење или меурчиња без пречки. Тоа е многу убаво под светлината. [ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА] оваа рамна када за кади може да се изберат две големини, погодни за кади со повеќето големини. Тоа е погодно за чистење, и лесно може да се избрише со влажна крпа или исплакнете со вода.