Држач на гел за туширање Asukohu 2 бои за да изберете држач за гел за бесплатни туширање со налепници кои не се означуваат, го заштитуваат wallидот, лесно да се инсталираа?
  • Неодамнешно

Држач на гел за туширање Asukohu 2 бои за да изберете држач за гел за бесплатни туширање со налепници кои не се означуваат, го заштитуваат

DEN 115.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

- Навистина уникатен и прекрасен подарок за сите прилики, може да се даде како значаен подарок за колегите или роднините на пријатели - Дизајн на прилагодување, погоден за разни шишиња со гел за туширање, содржат куки за чување на духови, заштедете простор. ✿ Економски пријателски, направен од нетоксичен материјал, безопасен за луѓето. - Изработено од ABS, издржлив и силен, водоотпорен, не е лесен за кршење, може да се користи долго време. Punch бесплатни, налепници што не се обележуваат за да се лепите, да го заштитите вашиот wallид, силната лепливост, не е лесно да се падне. - Навистина уникатен и прекрасен подарок за сите прилики, може да се даде како значаен подарок за колегите или роднините на пријатели. - Дизајн на прилагодување, погоден за разни шишиња со гел за туширање, содржат куки за чување на духови, заштедете простор. ✿ Економски пријателски, направен од нетоксичен материјал, безопасен за луѓето. - Изработено од ABS, издржлив и силен, водоотпорен, не е лесен за кршење, може да се користи долго време. Punch бесплатни, налепници што не се обележуваат за да се лепите, да го заштитите вашиот wallид, силната лепливост, не е лесно да се падне. Карактеристики : 100% сосема нов и висок квалитет Навистина уникатен и прекрасен подарок за сите прилики, може да се даде како значаен подарок за колегите или роднините на пријатели. Прилагодлив дизајн, погоден за разни шишиња со гел за туширање, содржат куки за складирање на сандери, заштедете простор.