Кабилок Сет За Двојна Мултифункционална Четка За Заби Чешел, Брич Пластична Домашна Полица Електрична Четка За Заби, Решетка Со Држач Чаши За Чување Кади Чаша Прак?
  • Неодамнешно

Кабилок Сет За Двојна Мултифункционална Четка За Заби Чешел, Брич Пластична Домашна Полица Електрична Четка За Заби, Решетка Со Држач

DEN 208.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОРГАНИЗАТОР НА МИЈАЛНИК за БАЊАБезбеден и хигиенски, совршен за вашите personal тоалети и вашето здравје ЧЕТКА ЗА ЗАБИ И ДРЖАЧ за ПАСТА за заби користи Кригла и 5 дизајн на мали оддели и практични. ДЕТСКИ ДРЖАЧ за ЧЕТКИ за забиможе да се стави на мијалникот за да ја направите вашата маса поуредна. ПРАКТИЧНА ПОЛИЦА за ЧАШИПогоден За пар, дом, бања. БАЊА ОРГАНИЗАТОР COUNTERTOPИзработен Од еколошки пп материјал за храна, тој е , невкусен, има мазна површина и добри перформанси. ОРГАНИЗАТОР НА МИЈАЛНИК за БАЊАБезбеден и хигиенски, совршен за вашите personal тоалети и вашето здравје. ЧЕТКА ЗА ЗАБИ И ДРЖАЧ за ПАСТА за заби користи Кригла и 5 дизајн на мали оддели и практични. ДЕТСКИ ДРЖАЧ за ЧЕТКИ за забиможе да се стави на мијалникот за да ја направите вашата маса поуредна. ПРАКТИЧНА ПОЛИЦА за ЧАШИПогоден За пар, дом, бања. БАЊА ОРГАНИЗАТОР COUNTERTOPИзработен Од еколошки пп материјал за храна, тој е , невкусен, има мазна површина и добри перформанси. Пакетот Вклучува 2 x поставени карактеристики на држачот за четки За заби - кригла и 5 дизајн на мали прегради и практичен држач за четки за заби. - Материјал : пп пластична чаша полица. - Изработен од еколошки пп материјал за храна, тој е , без вкус, има мазна површина и добри перформанси мултифункционален држач за четки за заби.