Држач за Чаши За Чаши ХАНАБАС Држач За Чаши Држач за Чаши За Чаши 2 парчиња Послужавници За Чаши За Носење Кафе носител на Чаши Со 6 дупки Држач За Чаши За Носење Држа?
  • Неодамнешно

Држач за Чаши За Чаши ХАНАБАС Држач За Чаши Држач за Чаши За Чаши 2 парчиња Послужавници За Чаши За Носење Кафе носител на Чаши Со 6

DEN 1342.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

бисерна волна Ефикасно истекување на пијалоци, лесни топли пијалоци или ладен пијалок. Добро изработени од врвни и цврсти материјали, безбедни и практични за долготрајно користење на времето. Фиоката за чаши има едноставен дизајн, но многу практичен за употреба, што ви дава добро искуство со користење. Фиоката За Држачи за Чаши може да биде еднократно за заштеда на вашите пари, можете постојано да ја користите оваа фиока. Оваа Фиока За Држачи за Чаши може да се користи во кабинетот за прикажување на стоката за прикажување од фрлање. Опис дали барате послужавник за пакување за вашиот пијалок? Ако да, тогаш погледнете овде! Оваа фиока за чаши за пакување е изработена од врвен материјал, со што може стабилно да го држи садот за пијалоци. Со широк спектар на апликации, послужавниците за пакување се за ресторани за брза услуга, готови производи. Карактеристики-Боја : Црн Материјал : Бисерна волна - Големина : Околу 30,00Х20, 00Х6, 80см/11, 79Х7, 86Х2, 67ин-Ефикасно истекување на пијалоци, лесни топли пијалоци или ладен пијалок.